top of page

MESTTRANSPORT

Erkend intermediair

Loonbedrijf Groesbeek kan voor u het transport van vloeibare mest en digistaat regelen, op korte én lange afstand. Ons wagenpark bestaat uit twee moderne mestopleggers die beide zijn voorzien van AGR/GPS apparatuur, een monsterkabinet en een geijkte weeginstallatie.

De mestmonsters worden door het aanwezige monsterkabinet tijdens het laden genomen volgens de laatst geldende normen. Het bijbehorende VDM (Vervoersbewijs Dierlijke Mest) wordt automatisch naar de RVO gestuurd en naar een geaccrediteerd laboratorium. De klant ontvangt vervolgens een analyserapport met daarin de stikstof-, fosfaat- en kaligehaltes.

Kunt u mest gebruiken of heeft u juist mest teveel? Als erkent intermediair denken wij graag met u mee om een passende oplossing te vinden. Dankzij onze expertise, deskundige chauffeurs en modern materieel, is het transport van uw vloeibare mest en digistaat bij ons in goede handen. Conform de geldende wet- en regelgeving zorgen wij voor een efficiënte afstemming tussen vraag en aanbod. Wij beschikken over de benodigde vergunningen om het werk uit te mogen voeren en zijn u graag van dienst om de mestaanvoer en -afvoer van A tot Z voor u te regelen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem dan contact met ons op!

bottom of page