top of page

PERSEN EN WIKKELEN

Gras, hooi en stro kan bij ons in verschillende maten en vormen worden geperst en eventueel gewikkeld. Gesneden of niet-gesneden, gewikkeld of niet-gewikkeld, de mogelijkheden zijn legio. Voor de grote vierkante balen en de ronde balen verzorgen wij graag het transport voor u, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Wij beschikken over een shovel met diverse klemmen en voldoende platte wagens om het vervoer naar uw boerderij of afnemer te verzorgen.

Grootpakpersen 120x90

De Krone Big Pack 1290 perst balen met een breedte van 120cm en een hoogte van 90 cm. De pers heeft een hoge capaciteit en -mede dankzij het dubbele knopersysteem- een zeer vaste pakvulling. De Krone is uitgerust met een weegsysteem, zodat een goed beeld van de opbrengst gevormd kan worden.

Grootpakpersen 80x90

De New Holland perst balen met een breedte van 80 cm en een hoogte van 90 cm. Deze pers is ideaal voor degene die een kleinere pakmaat zoeken. Ook bij lage opbrengsten is zorgt het relatief smalle perskanaal voor een mooie pakvulling. Het dubbele knopersysteem zorgt ervoor dat een hoge persdichtheid kan worden bereikt, zonder dat het bindtouw breekt.

Grote vierkante pakken wikkelen

Met de McHale wikkelaar zorgen wij ervoor dat uw balen strak in folie worden gewikkeld, voor een langdurige conservering.

Ronden balen persen en wikkelen

Wij beschikken over een pers-wikkelcombinatie voor ronde balen met een diameter van 110 cm tot 150 cm. Indien gewenst worden de balen in dezelfde werkgang gewikkeld.

Kleine vierkante balen persen

Met een Welger pers kunnen wij kleine vierkante pakken maken, zowel in hooi als in stro.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem dan contact met ons op!

bottom of page